Receptie

Vanaf zaterdag 25 april t/m zondag 13 september 2015 is het team van Camping de Serrette aanwezig om u welkom te heten en uw dagelijkse vragen te beantwoorden: buiten het seizoen: 8.30 tot 12.00 u en 14.00 tot 19.00 u, in juli - augustus: 8.00 tot 12.30 u en 14.00 tot 19.00 u en gedurende het gehele jaar is men telefonisch of per e-mail bereikbaar van 9.00 tot 12.00 u en van 14.00 tot 19.00 u.

Bij de receptie vindt u:

- toeristische informatie en diverse folders over activiteiten en bezichtigingen in de omgeving (korting op sommige bezichtigingen of rondleidingen bij de receptie) – verkoop van ansichtkaarten, gidsen en wandelkaarten.
Ons team geeft u graag advies over bezienswaardigheden die u niet mag missen, over wegen waarlangs u met buggy’s en kinderwagens kunt wandelen, over het mountainbiken, de wandeltochten, maar ook over ludieke en culturele activiteiten, vissen, evenementen in de omgeving, de gastronomie van de Auvergne en nog veel meer. Bovendien kunnen we u goed adviseren, want we proberen alle routes en evenementen elk jaar zelf.

Aanvullende diensten:

- verkoop van wegwerplakens, balletjes voor tafelvoetbal en tafeltennis, muntjes voor de wasmachine. Uitleen van materiaal: batjes voor tafeltennis en badminton - houtskoolbarbecue, strijkijzer en haardroger – gezelschapspelletjes – inschrijving voor de activiteiten – ijsverkoop – het in bewaring geven van koelelementen (€ 0,50/per koelelement)
WIFI: gratis wifi, dekkingszone rondom de receptie, bar-restaurant en terrassen.

Markten

Maandagochtend: Besse
Woensdagochtend: Murol
Vrijdagochtend: Chambon sur lac (juli-augustus) en le Mont Dore
Zaterdagochtend: La Bourboule
Zondagochtend: St Nectaire le Haut (juli-augustus)