Te midden van de vulkanen van de Auvergne

Welkom op camping de Serrette*** in het Massief van Sancy.

De camping ligt in de heuvels van Chambon sur Lac (1000 m hoogte) in het Natuurpark van de vulkanen van de Auvergne. Het uitzicht is hier fantastisch, u kijkt uit over het meer Chambon, het kasteel Murol en de prachtige vallei.

Of u nu in een vakantiehuisje (17), een tent of een caravan (58 staanplaatsen) verblijft, het landschap is uitzonderlijk mooi, en steeds weer anders, afhankelijk van het weer, de tijd of de plaats waar u staat. De omgeving nodigt absoluut uit tot het nemen van foto’s!

Onze terrassen-camping, midden in de natuur, is een rustige familiecamping gelegen aan de zuidoost kant van de heuvels, met een groot aantal staanplaatsen verdeeld over een boomrijke oppervlakte van 3 hectare.

Er is een overdekt, verwarmd zwembad, een sauna, speelterreinen voor de kinderen en een spelletjeszaal. Bij de receptie is een kleine supermarkt met brood en zoete broodjes, elke dag geopend, een bar/restaurant met een terras (mooi uitzicht), ijsverkoop en gratis wifi.

Wacht niet langer en kom onze prachtige streek ontdekken, met familie of vrienden. Heerlijk wandelen of lekker uitrusten, beleef een fantastische vakantie op camping de Serrette!

Tot snel!